Empresa

empresa

MILKAINSA, S.L. som una empresa catalana, jove però formada per un equip de professionals amb una gran i dilatada experiència, al mateix temps que amb molta il·lusió i el que mes ens apassiona: fer bé la nostra feina i millorar dia a dia, amb dedicació i compromís, i gràcies l’ajuda dels nostres clients.

La nostra empresa, està ubicada en ple centre d'una de les zones ramaderes, productores de llet i  de carn més importants d'Espanya i Europa.

Especialitzats en equips per al tractament i la conservació de la llet - com tancs de fred i pasteuritzadors - a MILKAINSA estem dedicats a la fabricació i comercialització de maquinària, equips de mesura i control industrial, i tota mena d’equips i accessoris per elaboradors de formatges, productes i derivats làctics, així com per granges lleteres i explotacions ramaderes, indústria alimentària en general i també altres sectors industrials.

Utilitzem la millor tecnologia i les millors marques al servei del sector, fem servir materials de màxima qualitat, maquinària i tecnologia d'última generació, oferim si es necessari la seva instal·lació i posta en marxa, sempre amb la millor garantia i servei post-venda tant de nosaltres com dels nostres fabricants i marques distribuïdes. També oferim serveis de reparacions, modificacions i manteniment.